Behov for kameraovervåking eller innbruddsalarm? Fyll inn din info så ringer vi deg idag

  Kameraovervåking og innbruddsalarm – det er enkelt å forebygge…

  I tillegg til et økonomisk tap vil en bedrift som utsettes for et tyveri eller innbrudd oppleve flere negative konsekvenser. Ansatte og ledelse føler seg ofte utrygge. Dette påvirker sykefravær og trivsel.

   I tillegg kan man bli nødt til å gjøre arbeid på nytt. Leveranser man har lovet kan bli forsinket. Enkelte ting kan heller ikke erstattes. Det tar også tid å følge opp slike tyveri eller innbrudd etter anmeldelse. Selv med god forsikring og lav egenandel kan kostnaden, som følger et tyveri eller innbrudd bli høy.

  Heldigvis er det enkelt å forebygge. Kameraovervåking og alarm skremmer vekk tyver og andre ubudne gjester. Det er rett og slett enklere for tyven å gå til neste objekt som er usikret.

  Alarm, innbruddsalarm, kameraovervåking og brannalarm

  Felles for de fleste kundene våre er at de ønsker å sikre seg mot enten innbrudd, tyveri, utro tjenere, hærverk, tagging eller brann. Løsningene vi tilbyr kunden vil ofte være en kombinasjon av innbruddsalarm, kameraovervåking og brannvarsling. Noen steder leverer vi enkeltkamera med opptaker, mens andre ønsker større systemer som kobles til vår betjente alarmstasjon. Du kan også koble deg opp via app på mobiltelefon hvis du vil se området du beskytter mens du er borte.

  Betjent alarmstasjon

  Er ditt anlegg koblet opp til vår betjente alarmstasjon kan vi se hva som foregår på ditt område direkte. Vi kan gi beskjed via høyttalere om at de uvedkommende må fjerne seg og at polit/ivekter er på vei eller bistå.

  Utro tjenere

  I tillegg til uvedkommende som tar seg inn på et ulovlig område kan en bedrift også ha utro tjenere blant sine ansatte. Hvis man vet at verdisaker, kasse, lager mm. er overvåket reduserer man fristelsen og man kan eventuelt gå inn i ettertid å se hvem som har vært inne ved en uønsket hendelse.

  Hærverk, tagging og rot med søppel

  Hæverk og tagging skaper negativ energi. Det koster også penger å reparere. Med kameraovervåking reduseres hærverk og tagging. Dine ansatte kan heller bruke tid på planlagt vedlikehold.

  Et annet område hvor kameraovervåking er rot med søppel. Enten i fellessøppel eller steder hvor andre setter igjen sitt søppel på ditt område. I tillegg til at det er kjedelig å rydde i andres søppel, kan søppel også utgjøre en brannfare.

  Klare bilder

  Våre kamera leverer klare 4K-bilder. Dette gjør det enkelt å gjenkjenne den som blir filmet.

  Bruksområder

  Blant våre kunder finner du butikker, bilforhandlere, sameier/borettslag, gjenvinningsanlegg, marina, verktsteder, havneanlegg, parkeringsplasser/p-hus, treningssenter, utesteder, restauranter, idrettsanlegg og kjøpesenter.

  Datatilsynet og GDPR

  Datatilsynet har egne retningslinjer for hva og hvordan man kan overvåke. Det stilles også krav fra GDPR til hvordan personvernet skal ivaretas. Vi i Core Security passer på at du som kunde til enhver tid følger gjeldende krav og retningslinjer.

  Om oss i Core Security

  Siden 2013 har vi i Core Security levert markedsledende sikkerhetsprodukter. Vi sparer våre kunder for investeringskostnader og driftskostnader ved å tenke smartere.

  Vi var først i Norge med bemannet kameraovervåking og brannalarm som håndterer nye krav til testing og rapportering.

  Vi er et komplett sikkerhetsfirma med egne sikkerhetskonsulenter, service-teknikere og alarmstasjon-operatører. Vårt team står klare til å hjelpe deg med å avdekke ditt sikkerhetsbehov og rykker raskt ut ved service.

  Behov for kameraovervåking eller innbruddsalarm? Fyll inn din info så ringer vi deg idag